Skip to content

Velkommen til Design Concept Denmark

Design Concept Denmark består af to brands: Andersen Furniture & Muubs. Begge brands arbejder som selvstændige og parallelle brands, som har sit eget udtryk og stil.

Randers+Radius var tidligere et separat brand hos Design Concept Denmark, men i 2023 blev de to brands sammenlagt under Andersen Furniture.

Vores mål er at være et anerkendt designhus i Skandinavien ved at tilbyde relevante og moderne designs med rødderne i vores brands.

Vi vil skabe produkter, der med udgangspunkt i design, funktionalitet og kvalitet, skaber værdi for vores partnere.

Hos Design Concept Denmark er vi bevidste om vores handlinger og vi tager miljøet alvorligt. Vi stræber efter at indtænke bæredygtighed i alle processer af vores produktion. Vores produkter er designet til at holde i flere generationer. Designet og kvaliteten er skabt til, at de har et langt liv.

 

 

Muubs

Vi er interiørdesign innovation. Det er i vores DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen.

Vi skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og smukke borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder - til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder.

Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet. Produkter, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldrer yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem.

Vi kalder det ‘beauty in imperfection’.

Gå på opdagelse i MUUBS

Andersen Furniture

Hos Andersen Furniture tror vi på, at møbler og interiør handler om mere end funktionalitet. Vi er et designhus, der i sammenspil med arkitekter og designere udfordrer form, funktion og materiale for at skabe møbler, der holder i generationer. Vi blander nysgerrighed, innovation og talent til gavn for alle. Med respekt og omtanke for miljøet, kombinerer vi vores passion for æstetik med godt håndværk – det skaber møbler og interiør til professionelle rum og karakterfulde hjem.

Andersen Furniture - “Quality Meets Design”

Gå på opdagelse i Andersen Furniture

VORES TILGANG TIL MILJØET

Hos Design Concept Denmark er vi opmærksomme på vores handlinger, og tager miljøet alvorligt. I hver proces i vores produktion stræber vi efter at sikre bæredygtighed. Vi tilstræber en grønnere verden og samtidig sikre de bedst mulige betingelser for både medarbejdere og miljøet. Vores fokus er at finde en sund balance mellem arbejdsmiljø, socialt ansvar og miljøvenlig produktion.

Derfor designer vi produkter, der kan holde i flere generationer.

Læs mere om vores tilgang til miljøet:

Andersen Furniture

Muubs 

 

A FSC® CERTIFIED COMPANY

Design Concept Denmark er en FSC®-certificeret virksomhed. Vores første FSC®-certificerede kollektion er stolekollektionen Scope, som består af seks modeller, der alle er FSC®-certificeret.

Hvorfor har vi valgt at blive FSC®-certificeret?

Vi har alle et ansvar for at bruge naturens ressourcer på en skånsom måde og efterlade den i god stand til de kommende generationer. Som virksomhed har vi et særligt ansvar. Det tager ganske vist tid og koster penge at tænke bæredygtigt, men vi synes ikke, at vi har råd til at lade være.

Som møbelproducent arbejder vi med forskellige materialer, og træ udgør en vigtig del for os. Vi har indtil nu brugt træ, der var FSC®-certificeret gennem vores leverandør, men efter vi er blevet en del af Design Concept Denmark, har vi valgt at tage skridtet fuldt og selv blive FSC®-certificeret.

 

Se vores FSC® certifikat her.

Se vores FSC® Product Schedule her.

 

FOKUS PÅ AFFALDSSORTERING OG FORBRUG

Med baggrund i den til enhver tid gældende lovgivning, arbejder vi for bæredygtig udvikling og for at minimere vores belastning af miljøet.

Hos Design Concept Denmark har fokus på at sortere vores affald. Vi har specifikke containere til pap og papir, ligesom vi også håndterer plastic for sig, så det kan blive omdannet til nyt materiale.

Vi forventer årligt at kunne producere 50.000 kWh, og i 2023 er ca. 2/3 af vores elforbrug blevet dækket af vores solcelleanlæg. På en god sommerdag vil vi producere mere, end vi forbruger, og vi har således indgået en aftale om salg ved overproduktion af el.

Vi stiller de samme krav til vores leverandører, som vi stiller til os selv, og vores medarbejdere uddannes løbende således, at de er fortrolige med vores miljøpolitik og kan være med til at sikre, at den gennemføres i det daglige arbejde.

Læs mere om vores tilgang til miljøet

AAA KREDITVURDERING

Hos Design Concept Denmark er vi stolte over, at have opnået den højeste kreditvurdering AAA.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

AAA – Højeste kreditværdighed.
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.